Banner arc
Ornamentika logó

Épületbádogos és díszműbádogos munkák kivitelezése

ROHUEN
Banner arc
OrnamentikaTermékekDíszművekReferenciákKapcsolat

Termékek

Vm-Zinc termékek

A VM ZINC hengerelt horgany megfelel az EN 988 európai szabványnak, mely garantálja a horgany 99,995%-os tisztaságát még a réz és a titán hozzáadása előtt, valamint a méretbeli és mechanikai toleranciának való megfelelést.

AZ EN 988 alap specifikációt szab meg, úgy a hengerelt termékek összetételére, mint fizikai, mechanikai és méretezési jellemzőire vonatkozóan, mely nemzetközi referenciává vált.

Főbb jellemzők: a DIN- EN 1179 szabványban meghatározott, kiváló minőségű Z1 (99,995%-os tisztaságú cink) horganyból készült termékek, legalább egy titán-, réz- és alumínium adalékkal

Katalógusok (román nyelven):

Prefa termékek

A PREFA ereszcsatornák színes bevonattal készült alumínium szalagokból készülnek. A PREFA ereszcsatorna előnye a korróziómentes és hosszú élettartam, bevizsgált eredeti minőség, kreatív felhasználás a 6 alapszínnek és az egyedi színeknek köszönhetően, széles kínálat ereszcsatorna tartozékokból.

A PREFA alumíniumtermékek alapanyaga EN 573 ill. DIN 1725 szabványoknak megfelelő ötvözetek. Az ereszcsatornák és lefolyócsövek bevonata Coil-Coating eljárással készül, és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak.

A termék a - 30°C és +80°C közötti állandó hőmérséklet ellenállóságával megfelel a kültéri építészeti követelményeknek. A lakkréteg formázható és minden vegyi és időjárási hatásnak ellenáll.

Vissza Fel
OrnamentikaRólunkTermékekDíszművekReferenciákKapcsolatOldaltérkép
Készítette és üzemelteti aColorWeb logo